Vilgain Hrášek BIO 160g
Kód: 98976Detailní popis produktu
Vilgain Hrášek BIO – nutrienty nabitý hrášek z Itálie plný vitaminů a vlákniny
V každé konzervě Vilgain Hrášek BIO se odráží italská tradice a kvalita. Obsahuje bílkoviny a vlákninu a přispívá tak k podpoře svalového růstu a zdraví trávicího traktu. Dále je bohatý na vitaminy A, C a K, stejně jako na minerální látky jako železo a fosfor.
Z italských farem rovnou k tobě na stůl
Náš hrášek pochází z italské farmy vlastněné rodinnou firmou, kde je pěstován s maximální péčí a respektem k přírodě. V den sklizně je zpracován v blízké výrobně, aby se zachovala jeho čerstvost a maximum obsažených živin, a následně zakonzervován do plechovky potažené ekologicky šetrným organickým nátěrem bez bisfenolů. Díky přímé spolupráci s farmou je zajištěna maximální transparentnost "od pole" až k tobě na stůl, což ti dává jistotu, že dostáváš skutečně kvalitní produkt bez GMO, lepku a dalších přidaných látek.
Příloha i obohacení oblíbeného salátu
Green Peas je velmi všestranný a lze jej využít do mnoha různých jídel. Přidej ho do svých salátů pro svěží a křupavý nádech, nebo ho použij jako přílohu k hlavním jídlům. Skvěle se hodí do polévek, omáček a dušených pokrmů. Jako zdravý snack si hrášek můžeš vychutnat i jen tak samotný přímo z plechovky.
Vilgain Hrášek BIO v bodech:
- z ekologického zemědělství
- pěstován na rodinné italské farmě
- extra čerstvý díky konzervaci v den sklizně
- zdroj bílkovin a vlákniny
- nízký glykemický index
- skvělý jako příloha i základ hlavních jídel
- připraven k okamžité konzumaci
- šetrný k životnímu prostředí
- plechovka z ekologicky šetrného materiálu
Kalorické tabulky
100 g
|
|
Energetická hodnota
|
252 kJ / 60 kcal |
Tuky
|
0,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0,1 g |
Sacharidy
|
8,5 g |
- z toho cukry
|
2,5 g |
Vláknina
|
2,7 g |
Bílkoviny
|
4,2 g |
Sůl
|
0,4 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vilgain |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.