Vilgain Lactose Free Whey Protein borůvka 30 g
Kód: 43394Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doručení do druhého dne
na jakékoliv místo
Detailní popis produktu
100 g | 30 g | |
Energetická hodnota | 1697 kJ / 401 kcal | 509 kJ / 120 kcal |
Tuky | 6,45 g | 1,9 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 4,1 g | 1,2 g |
Sacharidy | 10,1 g | 3 g |
- z toho cukry | 7,65 g | 2,3 g |
Bílkoviny | 75,7 g | 22,7 g |
Sůl | 0,38 g | 0,11 g |
Aminokyselinové spektrum
100 g bílkovin | |
Isoleucin | 3,84 g |
Leucin | 7,82 g |
Lyzin | 7,13 g |
Methionin | 1,56 g |
Fenylalanin | 2,26 g |
Threonin | 5,19 g |
Tryptofan | 1,07 g |
Valin | 3,55 g |
Arginin | 1,65 g |
Histidin | 1,37 g |
Alanin | 3,59 g |
Kyselina asparagová | 8,28 g |
Kyselina glutaminová | 14,2 g |
Glycin | 1,41 g |
Prolin | 4,48 g |
Serin | 3,92 g |
Tyrozin | 1,95 g |
Cystein | 1,66 g |
Syrovátkový proteinový koncentrát bez laktózy + enzym laktáza (mléko) 80 %*, mrazem sušené borůvky 3 %, přírodní aroma, sladidlo na bázi steviol‑glykosidů.
*Obsah laktózy je maximálně 0,04 g na 100 g proteinového prášku. Dle doporučené přípravy je obsah laktózy nižší než 6 mg na 100 ml hotového nápoje.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Syrovátkový proteinový koncentrát bez laktózy + enzym laktáza (mléko) 80 %*, mrazem sušené borůvky 3 %, přírodní aroma, sladidlo na bázi steviol‑glykosidů.*Obsah laktózy je maximálně 0,04 g na 100 g proteinového prášku. Dle doporučené přípravy je obsah laktózy nižší než 6 mg na 100 ml hotového nápoje.Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.Upozornění
- Potravina, se sladidly.
- Tento produkt je určen k použití spolu s aktivním životním stylem a vyváženou stravou.
- Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vilgain |
---|---|
Hmotnost: | 0.032 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.