Vilgain Trouble Protein Bar Kokos s mléčnou čokoládou 55 g
Kód: 43746Detailní popis produktu
100 g | 55 g | |
Energetická hodnota | 1571 kJ / 376 kcal | 864 kJ / 207 kcal |
Tuky | 15 g | 8,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 10,7 g | 5,9 g |
Sacharidy | 12 g | 6,6 g |
- z toho cukry | 9,5 g | 5,2 g |
Vláknina | 14 g | 7,7 g |
Bílkoviny | 29 g | 16 g |
Sůl | 0,18 g | 0,10 g |
Mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota 36 %, emulgátor: řepkový lecitin, přírodní vanilka) 20 %, mléčný protein 19 %, hydrolyzovaný kolagen (hovězí) 10 %, rozpustná vláknina z řepy, kokosový krém, zvlhčující látka: glycerol, syrovátkový izolát (mléko), hrachový proteinový izolát, kakaové máslo, kokosové vločky 6 %, kokosový olej, med, bramborový škrob, emulgátor: řepkový lecitin, přírodní vanilka, přírodní aroma, sladidlo: steviol‑glykosidy.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy sóji, obilovin obsahujících lepek, vajec, arašídů a ostatních skořápkových plodů.
Mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota 36 %, emulgátor: řepkový lecitin, přírodní vanilka) 20 %, mléčný protein 19 %, hydrolyzovaný kolagen (hovězí) 10 %, rozpustná vláknina z řepy, kokosový krém, zvlhčující látka: glycerol, syrovátkový izolát (mléko), hrachový proteinový izolát, kakaové máslo, kokosové vločky 6 %, kokosový olej, med, bramborový škrob, emulgátor: řepkový lecitin, přírodní vanilka, přírodní aroma, sladidlo: steviol‑glykosidy.Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy sóji, obilovin obsahujících lepek, vajec, arašídů a ostatních skořápkových plodů.Upozornění
- Potravina, s cukrem a sladidly.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vilgain |
---|---|
Hmotnost: | 0.057 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.